Gość Shirlack Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Witam, chciałbym podnieść i wzmocnić zawieszenie w swojej Kasi. Czy ktoś juz ten temat przerabiał? Może ktoś mogłby polecić dobry warsztat w Warszawie i okolicach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Shirlack Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 temat nadal aktualny. Już piszę w jakim celu. Kasia skończyła w tym roku 4 lata niestety średnio co 2 muszę wymianiać amortyzatory (produkty nissana nie nadają się na dłuższe trasy które są w trakcie przebudowy) W chwili obecnej zawieszenie komfortem zbliżone jest do wozu drabiniastego (wszystko stuka i puka). Naprawy wykonane w serwisie nissana na niewiele sie zdają bo części strasznie szybko się zużywają. (nie jeżdzę ile fabryka dała stylem "na auto firmowe"). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JjS Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Proszę bardzo: http://www.car-lift-kit.com/Auxiliary-Springs-Nissan-Qashqai-2WD4WD-J10-By-0207 195 EUR z transportem do Polski, można odpisać VAT, mają certyfikat TUV. O to Ci chodziło? Jj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Fiko Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Ja obniżyłem 55mm i jest znacznie bardziej komfortowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom-er Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Ja obniżyłem 55mm i jest znacznie bardziej komfortowo Kolego jak możesz zrób foto i wrzuć na forum myśle ze nie tylko ja jestem ciekawy jak wygląda QQ w takiej konfiguracji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.