Gość kondziu81 Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Witam wszystkich. Kupiłem ostatnio Nissana X-TRAIL T30 2.2 dCi 114km i coś mnie zaniepokoiło. Podczas jazdy po nierównościach zauważyłem, że drga mi maska silnika. Sprawdziłem ją ręcznie i faktycznie jest trochę luźna. Jak jest w waszych Nissankach?? To jest normalne, a jak nie to jak sobie z tym poradzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 a nie ma tam odboi gum,owych aby powykręcać albo trzeba dociagnąć zamek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Floydoo Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 maska nie moze byc luzna!! powinna po zamknieciu stabilnie siedziec na swoim miejscu. sprawdz czy jest dokrecona na zawiasach i czy siada rowno na gumowe odboje. Moja maska jak kupowalem auto i tez byla luzna a okazalo sie ze byl poprostu zlamany zawias Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kondziu81 Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Dzięki za informacje. Sprawdzę jutro te gumowe odboje i zawias i dam znać co było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Floydoo Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 koniecznie musisz dac znac co bylo :D coby zostalo dla potomnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tolanych Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Pokrecic 2 gomowe odboje pod kapotem aby byly wyzej i bedzie spokoj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kondziu81 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Dino miał racje, trzeba było dociągnąć zamek. Trzy śrubki, zamek w dół i po kłopocie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Dino miał racje, trzeba było dociągnąć zamek. Trzy śrubki, zamek w dół i po kłopocie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DANUS Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 DINO ja odkręciłem 3 śruby ale tam ten zamek jest bez możliwości regulacji ! na gumach próbowałem podkręcać i za bardzo to nie pomogło a maska dziwnie drga gdzieś tak na środku pomiędzy spryskiwaczami najmocniej jest to zauważalne ! już nie wiem co mam zrobić by to poprawić . POMOCY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.