Gość stogo358 Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 mam pytanie czy do p11 z 99r moge zalozyc na przyklad sprezyny z 97r.i czy po lifcie tez beda pasowaly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dani Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 mam pytanie czy do p11 z 99r moge zalozyc na przyklad sprezyny z 97r.i czy po lifcie tez beda pasowaly. Witam Napisz kolego może jaka masz dokładnie Primere,silnik itd i od czego chcesz założyć te sprężyny a wtedy na pewno szybciej uzyskasz odpowiedz. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stogo358 Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 witam 99r sedan 2,0 96kw znalazlem na na allegro sprezyny ale jest napisane ze do modelu po lifcie .a moze ktos ma tu sprezyny na przod bym chetnie kupil bo ja sportowe wlozone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dani Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 witam 99r sedan 2,0 96kw znalazlem na na allegro sprezyny ale jest napisane ze do modelu po lifcie .a moze ktos ma tu sprezyny na przod bym chetnie kupil bo ja sportowe wlozone. Witam Odrazu lepiej i wiadomo o co chodzi.Tak wiec jeżeli szukasz nowych to jest kilka na Alledrogo http://www.allegro.pl/item1043128845_sprezyny_nissan_primera_p11_1996_2002_przod.html jeżeli jednak myślisz o używkach to popatrz w dziale giełda,tam masz ogłoszenia dotyczące sprzedaży części. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stogo358 Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 dzieki za pomoc pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.