veedo Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 nic z tego, dalej czekam na pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyottg Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Moze ktos dokladnie podpowie jak wejsc menu serwisowe w wersji z pomaranczowym menu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Ale konkretnie o co kaman?? Przekręć kluczyk ON nie odpalaj wciśnij setting i kręć volume Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veedo Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 z tego co widze po swoim modelu ten sposób nie działa z wersją z pomarańczowym wyświetlaczem, ja się poddałem. przeczesałem kilka forum, wszędzie solucja tylko na te kolorowe wyświetlacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyottg Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Właśnie ja też mam wersje z pomarańczowym wyświetlaczem i tam nie ma przycisku setting,może ktoś powie czy da się czy też nie to zrobić w tej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Jeśli masz taki panel to powinno działać http://allegro.pl/panel-sterowania-nissan-primera-p12-i3093659969.html Użyto bez zgody i wiedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veedo Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 u mnie jest taki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Jeśli clockiem wchodzisz w menu komputera to może spróbuj tak jak my settingiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kloney Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 (edytowane) Czy udalo sie komus zmienc spalanie z MPG na l/km. Posiadam pomaranczowy wyswietlacz i panel taki jak user veedo Klikam i krece od kilku dni - niestety bez skutku. Edytowane 1 Października 2013 przez kloney Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ToJaPb Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Witam, Mam ten sam problem ze wskazaniami mpg, mph - nie mam pojęcia jak je zmienić. Mój model radia to Po za tym gdzieś na forum czytałem, ale teraz nie mogę znaleźć, jak zresetować oil service (pokazuje mi, że mam jechać za 11tys.) - na swoją wartość lub wyzerować całkowicie. Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi