Gość Jędrek Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Proszę o pomoc. Muszę wyjąć zepsutą pompę wstryskową. Pojechałem do mechanika, a on powiedział mi że trzeba wyjąć też silnik.Czy wiecie może jak to zrobić bez wyjmowania silnika ? Samochód to Nissan Almera Tino 2,2 TDi 2001 r. Za pomoc serdecznie dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 zły dział - przeniosłem to że przeniosłem do odpowiedniego działu a ty nie potrafiłeś sobie znaleźć no trudno przekierowania chyba nie robiłem pozatym w panelu masz napisane wszystkie swoje posty jako że masz 1 to problem ze znalezieniem był by żądny ... a ty jeszcze raportujesz ,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tolo74 Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Na chłopski rozum pasowałoby to do tego działu. Przecież sprawa (zapytanie) dotyczy tylko i wyłacznie tego modelu auta. Moge prosić o wyjasnienie dlaczego ma to byc w innym dziale? Co to innych (poza Tino) użytkowników aut obchodzi jak w Tino wyciaga się pompę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.