extradd Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 No tak, tez mam taki miernik i sonda oscyluje, ale na wolnych obrotach czasami staje.I tak mam z każda sonda a mam ich aż trzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 a zobacz długo jak to działa czy jak oscyluje a potem przestaje i zostaje pewnie w ubogiej to zobacz czy za chwile będzie z powrotem oscylować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pikuas Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 (edytowane) Witam Koledzy, poczytałem o problemach extradd i jako że posiadam też taką almerke N15 z 1999, 1.6 SLX 100KM chciałbym Was poprosić o rade jak ich unikąć tzn. gdzie zrobić instalacje bo w obecnych czasach przy tych cenach benzyny już sie skłoniłem do LPG. Aktualnie mam przejechane ok 136 tys km. Oczywiście interesują mnie zakłady w Krakowie Edytowane 7 Marca 2011 przez pikuas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi