MAŁY2009 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 witam bardzo serdecznie.Może ktoś ma lub wie gdzie można kupić zaślepki pod halogeny.Nigdzie ich nie mogie dostać. Pozdrawiam.... PŁOCK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P11DK Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 jak bedę w PL moge ci podesłac, ja już nie potrzebuje bo własnie montowałem halogeny więc zaślepki lezą w garazu. MOżemy się dogadać. Mam nadzieje że sprawa nie jest pilna bo w PL bedę za kilka tyg dopiero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAŁY2009 Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 jak bedę w PL moge ci podesłac, ja już nie potrzebuje bo własnie montowałem halogeny więc zaślepki lezą w garazu. MOżemy się dogadać. Mam nadzieje że sprawa nie jest pilna bo w PL bedę za kilka tyg dopiero Oki kolego jeśli do tego czasu nie znajde niech tak bedzie.Jak znajde dam znać.Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 w serwisie cena chyba 37 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAŁY2009 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 jak bedę w PL moge ci podesłac, ja już nie potrzebuje bo własnie montowałem halogeny więc zaślepki lezą w garazu. MOżemy się dogadać. Mam nadzieje że sprawa nie jest pilna bo w PL bedę za kilka tyg dopiero Witaj kolego.Możesz mi napisać kiedy byś był w Polsce???????.Nie znalazłem zaślepek,więc poczekam. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P11DK Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Witaj kolego.Możesz mi napisać kiedy byś był w Polsce???????.Nie znalazłem zaślepek,więc poczekam. Pozdrawiam. Jestem w PL tydzień info poszło też na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.