Gość lab Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Witam, Primera P11 2.0 GT 110 KW. Po odpaleniu na zimnym 1,5 tys. obrotow, dosc wolno spada nawet jak jest cieplo. Czy tak powinno byc? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Witam, Primera P11 2.0 GT 110 KW. Po odpaleniu na zimnym 1,5 tys. obrotow, dosc wolno spada nawet jak jest cieplo. Czy tak powinno byc? pzdr w czym problem??? ja tez tak miałem i mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 tak mają wszystkie pokaże Ci u mnie że ja moge mieć te 1500 Obrotów kiedy tylko chcę a Coobcio zyskał tym 6 KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lab Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Jesli to normalne to nie ma problemu przyzwyczailem sie do nieco innego silnika, inne zachowania etc. Wydawalo mi sie ze to za wysokie obroty. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 tz u mnie nie ma akurat 1500 ale może być mniej ważne by na koniec po rozgrzaniu miał stabilne 850 +/-50 w zimie dłużej to trwa temp silnika ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ryś_71 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Mam nadzieje że tak ma być bo identyczne 1500 na dzieńdobry ma moja gt. Czy obroty wolno/szybko opadają? Raczej szybko - zmierzę czas ale to chyba 3-4 min i mam "regulaminowe"~ 800 rpm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Mam nadzieje że tak ma być bo identyczne 1500 na dzieńdobry ma moja gt. Czy obroty wolno/szybko opadają? Raczej szybko - zmierzę czas ale to chyba 3-4 min i mam "regulaminowe"~ 800 rpm Teraz to chyba tak jak u mnie ,,, spoko to jest ssanie dla zimnego silnika ,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cybul009 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.