JZwierzyk Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Witam Przeszukałem forum oraz internet i nie znalazłem odpowiedzi na dręczące mnie pytanie. Czy do silnika 2.2Dci, 139KM, 2004 rok produkcji istnieją zamienniki łańcuchów rozrządu. Wszystko co znalazłem to do 2.2TDi produkowanego od roku 2000. Jeżeli ktoś jest w stanie mi pomóc to proszę o ewentualne namiary. Z tego co mi powiedziano komplet oryginalnych to koszt ok 2500 zł. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dominokr Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Witam, ile masz kilometrów najechane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JZwierzyk Opublikowano 23 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Przebieg to około 200 tyś kilometrów. Rozrząd powinienem wymiwnić bo łańcuchy są wyciągnięte, a silnik i tak mam rozebrany - obróciła się panewka na wale korbowym. Ciężkie czasy nastały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.