Qadrat Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Przerabiał ktoś kiedyś w Almerce N15 3D szyby z korbelek na elektryki? Mam fajne wyposażenie, do szczęścia brakuje mi jedynie elektrycznych szyb. Na pewno bym musiał kupić wiązkę od jakiejś rozbitej N15 i obicia bocznych drzwi (bo zostaną ślady po korbelkach). Teraz mnie zastanawia, jak wygląda sprawa w drzwiach - czy szyby mają prowadnice takie same w wersji el. i mechanicznej? Czy może lepiej dać sobie z tym spokój? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saper Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Witam dołączam się do pytania kolegi i czy lepiej kupić oryginalny mechanizm od almerki czy jakiś uniwersalny z allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Ja tam sobie odpuściłem, po wstępnych wyliczeniach wyszło, że koszta by wyniosły ~600zł i masa roboty do tego Po prostu się nie opłaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.