Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

blos w I generacji - nissan sunny

angrius

Rekomendowane odpowiedzi

Witam B) z racji, że jestem tu nowy chciałem się przywitać z Wami ^_^ mam nadzieje, że nasza współpraca będzie się dobrze układać :)

a teraz przechodzę do sedna sprawy:

w niedługim czasie będę posiadaczem (prawda, jeszcze nie jestem) nissana sunny 1.4 lx z 93 roku w gaźniku. no i chce go "zagazować". z racji gaźnika wiadomo w rachubę wchodzi tylko I generacja. czytałem trochę na tematy zagazowywania aut, ale mam pare pytań jeszcze odnośnie tego konkretnego modelu:

1. jak się sprawuje BRC I generacji?

2. czy jest możliwość zainstalowania blosa w tym modelu samochodu, bo jak mi powiedział jeden z gazowników: raz, że on tego nie zakłada bo nie ma takiej potrzeby, a dwa to i tak w tym przypadku nie byłoby go jak założyć ze względu na kształt filtra...

czy miał rację z tym blosem? :huh: czy rzeczywiście się nie opłaca tego zakładać? bo ja czytałem inne rzeczy niż ten mechanior mówił...

Pozdrawiam ^_^

Uzyj wyszukiwarki napewno sie dowiesz wszystkieg.Ps jak prosty gaz to tylko blos i gaziarza sie nie sluchaj-przejrzyj projekty innych uzytkownikow i bedziesz wiedzial jak zrobic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...