Gość wojt_mk.. Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Witam przymierzam się do kupna tarcz hamulcowych jakiej firmy kupić? Znalazłem na allegro - co o nich sądzicie ??? http://moto.allegro.pl/item1052198949_sport_tarcze_nissan_primera_p10_p11_almera_wer_gt.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 cena nie taka straszna a ładnie to wygląda jak by jeszcze hamowało jak wygląda to mi sie podoba cos mi sie wydaje że słyszałem o tej firmie ,,, googlnołem nasi to robią ATM MIKODA jest wiodącym na rynku polskim producentem tarcz i bębnów hamulcowych. Zakład obróbki mechanicznej tarcz i bębnów hamulcowych mieści się w Częstochowie, ul. Podhalańska 10. Łączna powierzchnia hal produkcyjnych, magazynów i biur wynosi 3 200 m2.. Dodatkowo firma posiada duże możliwości rozbudowy, dysponując terenem 8000 m2 powierzchni. Park maszynowy składa się z tokarek CNC, centrów obróbczych, wielowrzecieniowych wiertarek oraz innych specjalistycznych maszyn realizujących procesy produkcji tarcz i bębnów hamulcowych.Zatrudnienie w firmie wynosi ponad 100 osób. Aktualne moce produkcyjne pozwalają na wyprodukowanie 1 500 000 sztuk tarcz i bębnów hamulcowych rocznie. Park maszynowy umożliwia produkcję wyrobów o gabarytach do 600x600x500 mm, oraz osiąganie bardzo wysokich tolerancji wykonania, na przykład: Źródło ... http://www.mikoda.pl/ tam mają sklep i jakie chcesz tarcze od zwykłych po nacinane i opcja 4 to te co masz na foto ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wiewioor Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Za ta cene to sie chyba oplaca. Nacinane wiec napewno beda lepiej hamowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rudi88 Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Mam te tarcze od dwóch miesięcy, od tego gościa z allegro kupowałem. Dokupiłem do nich klocki TRW (bo sa dosyć twarde), miękkie klocki szybciutko ci sie zjada. Dość długo sie zestaw docierał około 800 kilometrów, w tym czasie hamowało bardzo słabo i piszczało niesamowicie. Ale jak już się dotarły to rewelacja, droga hamowania skruciła sie i narazie nie zaoważyłem żeby się halce przegrzewały, no i nic nie piszczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.