Gość GangsterTeam Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 no może i masz racje.... Aleja nie umiem, wsadzałem tam ten drucik i nic mi nie błyska ;// a tak mniej wiecej ile on może za taką robocizne wziąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciarek Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 to nie wiem jak ty towkładasz ten drucik. Mnie zawsze kody wybłyskuje i Tobie też powinien. Może nie w te piny wkładasz drut. sprawdź dokładnie z instrukcją. Kody wybłyskują dopiero po przekręceniu zapłonu dla ścisłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GangsterTeam Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Dzisiaj dzwonił mechanior i powiedział ze sprawdzał na 101 różnych sposobów i powiedział ze to na 100% immobilaizer padł. Mówił ze trzeba jechać do salonu nissana i oni to zrobią. Proszę powiedzcie jest jakieś inne wyjscie bo wiem ze z immobilzerem jest ciężko i co można zrobić w takim razie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 dostałem od jakiegoś kolegi sterownik immo napisz jakie masz symbole na swoim a jak immo padło to w aso cie skoszą tak że zmiękniesz lepiej kupić na alle ..pl i zaprogramować od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GangsterTeam Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 dzwoniłem do aso i powiedzieli ze 200zł chcą za zaprogramowanie i ewentualnie jak jakies czesci to wiecej..... No napisze ale potem bo teraz zaraz na uczelnie jade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 no to tego np nowy kluczyk 500 ?? a sterownik immo ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GangsterTeam Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 ty a własnie immo ma coś do kluczyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi