Esox Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Czy ktoś z klubowiczów obszywał na terenie Krakowa swoją kierownicę skórką ?? Jeżeli tak, to jakie koszta, gdzie i jak wyszedł efekt końcowy i czy trzeba było zdejmować kierownicę czy może robią to bez zdejmowania bo o takiej możliwości też słyszałem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Można nie zdejmować kierownicy. Jednak wygodniej jest robić zdejmując. Obszywałem sam, kupiłem zestaw. Troszkę mi to zajęło, ale efekt końcowy rewelka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 mógłbyś pochwalić się efektem ? Jakieś foto ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Można nie zdejmować kierownicy. Jednak wygodniej jest robić zdejmując. Obszywałem sam, kupiłem zestaw. Troszkę mi to zajęło, ale efekt końcowy rewelka. no to kolega mnie zaciekawił bo moja taka troszke poprzecierana a dziadek robił różne gadżety za czasów przeszłych jak klapki torebki paski ze skóry i ja też sobie plecak podreperowałem ,,, a jak z naciąganiem i gdzie wyszło szycie i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 To proszę tak to wygląda. Jakieś 3 lata temu obszywałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.