Gość dario38 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Witam,pytanie do posiadaczy benzyniaków t30.Jakiej wielkości macie butle w miejscu koła zapasowego i jaka się maksymalnie tam zmieści?Czy może mi ktoś podać wymiary przestrzeni bagażowej koła zapasowego?pozdrawiam halllllooooooo,jest tam ktośśśśśś ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Floydoo Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 są ale same diesle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szmiglo Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 są ale same diesle albo przeciwnicy wożenia kuchenek gazowych w bagażniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Floydoo Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 albo przeciwnicy wożenia kuchenek gazowych w bagażniku ja czasem woze spirytusowa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dario38 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 ja czasem woze spirytusowa ;) widze ze tutejsi własciciele x-ów są za***iscie życzliwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marianello Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 widze ze tutejsi własciciele x-ów są za***iscie życzliwi ja mam benzyniaka, ale nie mam instalki, myślę, że dobry pomysł to poszukaj wątku coś w rodzaju "ile wam pali benzyniak" albo "instalka gazowa w x-trailu" , pamiętam szukałem kiedyś informacji i tam był jeden albo dwóch kolegów, którzy mieli instalkę, napisz do nich na priva zapytanie - tak najszybciej uzyskasz informację... niestety tutaj przewaga dieslowców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.