Gość Tricu Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Witam mam n15 99r. mam w niej alarm, czujka pika na czerwono więc wnioskuje ze jest alarm ale jak chciałem sprawdzić na kilka sposobów to nie działał. Może źle sprawdzałem? Zostałem w środku samochodu i zamknąłem fure po jakiejs minucie otwierałem furę od wewnątrz i alarm się nie uruchamiał? Może sprawdzić jakoś inaczej? Chce wiedzieć czy jest ten alarm czy nie bo pojade gdzieś i nawet nie będę wiedział jaki ma sygnał jak będzie coś wyło. Porsze o pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extradd Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 N15 posiadają czerwoną diodę przy przedniej szybie na wprost pasażera i nie jest to żadna czujka tylko pic na wodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość konopiec Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Witam mam n15 99r. mam w niej alarm, czujka pika na czerwono więc wnioskuje ze jest alarm ale jak chciałem sprawdzić na kilka sposobów to nie działał. Może źle sprawdzałem? Zostałem w środku samochodu i zamknąłem fure po jakiejs minucie otwierałem furę od wewnątrz i alarm się nie uruchamiał? Może sprawdzić jakoś inaczej? Chce wiedzieć czy jest ten alarm czy nie bo pojade gdzieś i nawet nie będę wiedział jaki ma sygnał jak będzie coś wyło. Porsze o pomoc. Pozdrawiam Jest to lampka od imobilaizera a nie od alarmu...Ja tez taka mam, a alarmu brak...fabrycznie byly takie lamki do imo montowane a nie koniecznie z alarmem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 A to ja mam znowu inaczej - alarmu niby nie ma, ale jak zamknę auto pilotem, a potem przez otwartą szybę otworzę drzwi to zaczyna pulsacyjnie wyć klakson, alarm nie ma własnej syreny; wygląda to tak, że to działa tylko na otwieranie drzwi, nie ma żadnych czujek wstrząsowych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tricu Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 e to u mnie jest pic na wode tylko bo juz myslalem ze cos zepsute, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.