Gość skuwiak Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Mam problem z chlodzeniem mojej k10. Od jakiegos czasy nie wlacza sie wentylator (wskaznik temperatury dziala bez zarzutu). Problemem moga byc zlaczki kabli. I tu mam pytanie. W jakiej pozycji wskazowki temperatury powinien wlaczyc sie wentylator? Zalaczam obrazek (wyszperany w necie). Jakby ktos mogl narysowac w ktorym miejscu "powinna byc" temperatura "graniczna" bylbym niesamowicie wdzieczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_09 Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 powinien być około 3/4 wskaźnika przynajmniej ja tak mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michas1987 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 walnal ci termostat,zrob na krotko,po kazdym odpaleniu zaplonu,bedzie ci sie wlanczal..... mam jak cos tez k10 i tez mialem ostatnio ten problem co ty i raz dwa go rozwiazalem:),ladny wyswietlacz,ja zrobilem na czerwono-niebiesko ale ten tez ladnie swieci:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.