pio00 Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Czołem, W przestworzach netu znalazłem fajny filmik z fabryki w Anglii. Jeśli dobrze zrozumiałem, to od przywiezienia rolki blachy do wyjechania na kołach potrzeba zaledwie 8h :-) Pozdrawiam, Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Synkro Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Jeśli dobrze zrozumiałem, to od przywiezienia rolki blachy do wyjechania na kołach potrzeba zaledwie 8h :-) To by wyjaśniało krzywy zgryz, różnice w szerokości szczelin i lakier w baranka na niektórych egzemplarzach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Target musi być, i przez to zatraciła się słynna japońska dokładność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dayplus Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Niezły wynik te 8 godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.