Gość andythin Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Witam forumowiczow cieplutko. Mam pytanie- jak sprawdzic czy działa LSD w tylnym moście w Terrano 2,7 z 2000 roku. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balaam Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zaparkuj na sliskim lub mokrym podlozu i rusz tak zeby mielil to co ma po kolami. Jak ciagnie na dwa kola to znaczy ze LSD masz w pozadku. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prowokator Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Witam forumowiczow cieplutko. Mam pytanie- jak sprawdzic czy działa LSD w tylnym moście w Terrano 2,7 z 2000 roku. Pozdrawiam Podnieś tył i zakręć kołem, jak drugie obraca się w tę samą stronę to ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.