Gość pablo_gda Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Jak w temacie, potrzebuje dostac sie do sterownika centralnego zamka w Terrano II 2000r 5 drzwiowy , z gory dzieki za odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek91 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 WITAM. Mam nadzieje że się nie mylę ale jakieś centralki znalazłem w moim TERANKU za plastikową osłoną przy lewej nodze kierowcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popowe Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Czy to ta od pilota?, bo ja również potrzebuję się dostać do odbiornika pilota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek91 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 WITAM.Sterownik od pilota powinien się też tam znajdować,u mnie tam jest to ten z wystającym kabelkiem pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr323f Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Witam, W miejscu o którym piszecie, czyli tam gdzie są bezpieczniki przy lewej nodze kierowcy można znaleźć to: Wydaje mi się, że jest to immobliliser z modułem centralnego zamka a na pewno łączności radiowej z kluczykiem. Na obudowie można dostrzec częstotliwości radiowe i homologację. Ciekawostka, moje auto pochodzi z Włoch a na tej obudowie jest numer polskiego świadectwa homologacji. Poza tym mój pilot w kluczyku Siemensa posiada podobne oznaczenia jak na tej obudowie. Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forester16 Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Witam, W miejscu o którym piszecie, czyli tam gdzie są bezpieczniki przy lewej nodze kierowcy można znaleźć to: Wydaje mi się, że jest to immobliliser z modułem centralnego zamka a na pewno łączności radiowej z kluczykiem. Na obudowie można dostrzec częstotliwości radiowe i homologację. Ciekawostka, moje auto pochodzi z Włoch a na tej obudowie jest numer polskiego świadectwa homologacji. Poza tym mój pilot w kluczyku Siemensa posiada podobne oznaczenia jak na tej obudowie. Pozdrawiam Piotr Jak to jest z tą homologacją? Mój tyran przyjechał z Belgii lub Holandii i też ma taką naklejkę homologacyjną. Orientuje się ktoś z Was? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.