Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Gdzie znajduje sie sterownik centralnego zamkna ?

Gość pablo_gda

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...

Witam,

W miejscu o którym piszecie, czyli tam gdzie są bezpieczniki przy lewej nodze kierowcy można znaleźć to:

post-30881-1277575146,7752_thumb.jpg

Wydaje mi się, że jest to immobliliser z modułem centralnego zamka a na pewno łączności radiowej z kluczykiem. Na obudowie można dostrzec częstotliwości radiowe i homologację. Ciekawostka, moje auto pochodzi z Włoch a na tej obudowie jest numer polskiego świadectwa homologacji. Poza tym mój pilot w kluczyku Siemensa posiada podobne oznaczenia jak na tej obudowie.

Pozdrawiam

Piotr

• 7 miesięcy temu...

Witam,

W miejscu o którym piszecie, czyli tam gdzie są bezpieczniki przy lewej nodze kierowcy można znaleźć to:

post-30881-1277575146,7752_thumb.jpg

Wydaje mi się, że jest to immobliliser z modułem centralnego zamka a na pewno łączności radiowej z kluczykiem. Na obudowie można dostrzec częstotliwości radiowe i homologację. Ciekawostka, moje auto pochodzi z Włoch a na tej obudowie jest numer polskiego świadectwa homologacji. Poza tym mój pilot w kluczyku Siemensa posiada podobne oznaczenia jak na tej obudowie.

Pozdrawiam

Piotr

Jak to jest z tą homologacją? Mój tyran przyjechał z Belgii lub Holandii i też ma taką naklejkę homologacyjną. Orientuje się ktoś z Was?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...