Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[K10] gaśnie

Gość slonyk

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !!! Problem - gaśnie na wolnych obrotach. Gaźnik przedmuchany i wszystko powinno być OK. Jednak wszystko pięknie pracuje do momentu kiedy podłączę gumową rurę z pokrywy zaworów (ta koło korka wlewu oleju)idzie do kolektora, micra natychmiastowo gaśnie... Nie wiem w czym może tkwić problem. Proszę o pomoc. POZDRO

Witam !!! Problem - gaśnie na wolnych obrotach. Gaźnik przedmuchany i wszystko powinno być OK. Jednak wszystko pięknie pracuje do momentu kiedy podłączę gumową rurę z pokrywy zaworów (ta koło korka wlewu oleju)idzie do kolektora, micra natychmiastowo gaśnie... Nie wiem w czym może tkwić problem. Proszę o pomoc. POZDRO

Panowie prosze o jakiekolwiek sugestie bo nie wiem od czego zacząć .... POZDRO

napisz prosze o jaką mikre Ci chodzi bo sygnatura jest K10 a w opisie modelu masz k11

nie pezypominam sobie żeby w k10 była jakaś rura przy korku

Mam [K11] oraz od niedawna [K10. Problem wystąpił w [K10]. Jeszcze jedno: w pierwszej komorze gaźnika jest taka ruchoma przegroda i lata jak chce nie jest do niczego przymocowana - chyba coś nie tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...