Gość tomala2301 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Witam , mam zapytanie gdzie znajduje się filtr kabinowy w Nissanie Primera 1,6 16V z 1999r . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 za schowkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vengosh Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 A jak kupisz filtr Filtrona (nie wiem jak w przypadku innych marek - ale pewnie tak samo) to do opakowania będzie dołączona instrukcja wymiany tegoż filtra. Albo skorzystaj - http://www.filtron.pl/katalog/instrukcje/1096k.pdf - I nie odkręcaj pokrywy schowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 filtron k1096 mieści się za schowkiem 6 wkrętów i wymienione powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 filtron k1096 mieści się za schowkiem 6 wkrętów i wymienione powodzenia niestety u mnie ten nei pasował, za duży i bez ramki, u mnie podszedł o numerze 02.511 i nie był to filtron, proponuję zajrzeć najpierw za schowek jak on wygląda, jak jest w ramce plastikowej to raczej będzie ten numer co podałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 niestety u mnie ten nei pasował, za duży i bez ramki, u mnie podszedł o numerze 02.511 i nie był to filtron, proponuję zajrzeć najpierw za schowek jak on wygląda, jak jest w ramce plastikowej to raczej będzie ten numer co podałem u mnie była ta sama historia, ale ten za duży i bez ramki wcisnąłem jakoś i działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 u mnie była ta sama historia, ale ten za duży i bez ramki wcisnąłem jakoś i działa. też pewnie bym go wcisnął ale po co jak można mieć w ramce i wkładać bez problemu, a z drugiej strony jak to się mówi: wesele tyle kosztowało musi wejść heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.