Gość kopencjusz446 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Witam.Mam pytanie : czy pompka paliwa jest zamocowana do zbiornika poprzez wsunięcie czy jest jakoś przykrecana i czy jej wymiane mogę wykonac sam, dodam ze byłem już w zborniku:) i sprawa wygląda na prosta nie wiem tylko co z tym mocowaniem no i moze wiecie czy sa tam jakies myki na które trza uważac. dodam ze jest to nyska z 2000 1.6 po lifcie.dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Na stronie główniej klubu w dziale zrób to sam jest instrukcja to skorzystaj z niej łaskawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kopencjusz446 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Na stronie główniej klubu w dziale zrób to sam jest instrukcja to skorzystaj z niej łaskawie o widzisz dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.