Gość alchemik4 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Mam pytanie do użytkowników w/w auta mam mały problem ze swoja primera podczas jazdy a szczególnie przy przyspieswzaniu cos mi puka i całe auto drży jak przy niewyważonych kołach z przodu w okolicach prędkości 110 i większej po zdjęciu nogi z gazu pukanie ustaje. Co zrobiłem : wyważenie kół oczywiste wymiana łożyska nic nie pomogło wymiana przegubu zewnętrznego prawie nic się nie zmieniło wkońcu wymina poduszek były pozrywane i dalej nic może ktoś podwpoei jak to zrobić proszę o sugestie na forum albo na maila alchemik4@wp.pl pozdroawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komorokoro Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 przeguby wewnętrzne ale nie na 100% bo jeszcze kilka opcji zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siutek Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 podzielam zdanie poprzednika. mam podobny objaw. pukanie przy przyspieszaniu + drzenie kierownicy. przy "normalnym" toczeniu sie objawow brak. rozpoznanie u mechanika? walniety prawy przegob... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel2163 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 typowy objaw walnietego przegubu wewnetrznego. zlokalizowac jest bardzo latwo ten ktory jest walniety jest luzny jak diabli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.