innovate Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Ja za komplet kół i felg 17 zapłaciłem 2100 brutto ale samochód mój kosztował więcej QQ+2 ACENTA Cosmo, a gdzie dostałeś taką ofertę? Czy to była promocja przy zakupie? Mi powiedziano że komplet felg stalowych 16" z oponami zimowymi to koszt 3100zł brutto. Nie wydaje mi się to zbyt atrakcyjne... Pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubik77 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Mi powiedziano że komplet felg stalowych 16" z oponami zimowymi to koszt 3100zł brutto. Nie wydaje mi się to zbyt atrakcyjne... Pozdrawiam Mariusz No cena strasznie nieatrakcyjna. Rozglądałem się na allegro i komplet czterech nowych felg stalowych przeznaczonych do QQ kosztuje około 1000 zł. Do tego nowe lub używane opony zimowe, jak kto woli. Tak sobie myślałem że jeżeli parę osób z forum planuje zakup zestawu na zime to może wspólny zakup paru kompletów pozwoli nam wynegocjować atrakcyje warunki. Byłby ktoś chętny ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kasjer Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Nie wiem jak Wam ale mi i w starej i w nowej wersji QQułki brakuje większych lamp tylnich. W proporcji do powierzcni tylnej te światła są za małe. I to pod kątem wyglądu wyglądu jaki widoczności. A miejsce jest - dolna krawędź lamp mogłaby być obniżona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
innovate Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 No cena strasznie nieatrakcyjna. Rozglądałem się na allegro i komplet czterech nowych felg stalowych przeznaczonych do QQ kosztuje około 1000 zł. Do tego nowe lub używane opony zimowe, jak kto woli. Tak sobie myślałem że jeżeli parę osób z forum planuje zakup zestawu na zime to może wspólny zakup paru kompletów pozwoli nam wynegocjować atrakcyje warunki. Byłby ktoś chętny ?? Myślę że to świetny pomysł, ale aby to skutecznie trzeba by moim zdaniem: 1. Utworzyć nowy temat 2. Podpiąć go na podforum QQ 3. Zapisy w temacie rozpocząć już teraz 4. Zweryfikować listę w październiku/listopadzie i wystąpić o ofertę do kilku firm Pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cosmo Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Cosmo, a gdzie dostałeś taką ofertę? Czy to była promocja przy zakupie? Mi powiedziano że komplet felg stalowych 16" z oponami zimowymi to koszt 3100zł brutto. Nie wydaje mi się to zbyt atrakcyjne... W warszawie. W odysseyu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QQ_I-WAY Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Czy któryś z kolegów/anek posiadających QQ z rocznika od marca 2010 mógłby potwierdzić słowa serwisu i powiedzieć że producentem tylnych amortyzatorów nie jest SAHS ?? Ponoć NISSAN zmienił dostawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^^ehhh^^ Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 W warszawie. W odysseyu ] w Odyssey widziałem ze 3 tygodnie temu promocje na ORI ALU 16" z oponami Uniroyal za niecałe 2900 PLN lub Yokohama za troche ponad 3tyś pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi