Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

QQ FL jakość zawieszenia

Gość misiek666
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ja za komplet kół i felg 17 zapłaciłem 2100 brutto ale samochód mój kosztował więcej QQ+2 ACENTA

Cosmo, a gdzie dostałeś taką ofertę?

Czy to była promocja przy zakupie?

Mi powiedziano że komplet felg stalowych 16" z oponami zimowymi to koszt 3100zł brutto. Nie wydaje mi się to zbyt atrakcyjne...

Pozdrawiam

Mariusz

Mi powiedziano że komplet felg stalowych 16" z oponami zimowymi to koszt 3100zł brutto. Nie wydaje mi się to zbyt atrakcyjne...

Pozdrawiam

Mariusz

No cena strasznie nieatrakcyjna. Rozglądałem się na allegro i komplet czterech nowych felg stalowych przeznaczonych do QQ kosztuje około 1000 zł. Do tego nowe lub używane opony zimowe, jak kto woli. Tak sobie myślałem że jeżeli parę osób z forum planuje zakup zestawu na zime to może wspólny zakup paru kompletów pozwoli nam wynegocjować atrakcyje warunki. Byłby ktoś chętny ??

Nie wiem jak Wam ale mi i w starej i w nowej wersji QQułki brakuje większych lamp tylnich. W proporcji do powierzcni tylnej te światła są za małe. I to pod kątem wyglądu wyglądu jaki widoczności. A miejsce jest - dolna krawędź lamp mogłaby być obniżona.

No cena strasznie nieatrakcyjna. Rozglądałem się na allegro i komplet czterech nowych felg stalowych przeznaczonych do QQ kosztuje około 1000 zł. Do tego nowe lub używane opony zimowe, jak kto woli. Tak sobie myślałem że jeżeli parę osób z forum planuje zakup zestawu na zime to może wspólny zakup paru kompletów pozwoli nam wynegocjować atrakcyje warunki. Byłby ktoś chętny ??

Myślę że to świetny pomysł, ale aby to skutecznie trzeba by moim zdaniem:

1. Utworzyć nowy temat

2. Podpiąć go na podforum QQ

3. Zapisy w temacie rozpocząć już teraz

4. Zweryfikować listę w październiku/listopadzie i wystąpić o ofertę do kilku firm

Pozdrawiam

Mariusz

Cosmo, a gdzie dostałeś taką ofertę?

Czy to była promocja przy zakupie?

W warszawie. W odysseyu

• 3 miesiące temu...

W warszawie. W odysseyu

]

w Odyssey widziałem ze 3 tygodnie temu promocje na ORI ALU 16" z oponami Uniroyal za niecałe 2900 PLN lub Yokohama za troche ponad 3tyś

pzdr