Gość dylanowski Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Witam, czy ktos wie czy odpinając samą fabryczna zmieniarke moglem ja rozkodowac?? Chcialem przeczyscic soczewke i wymontowalem zmieniarke z mojej almery bo wyskakiwal "CD ERROR", przetarlem laser, wkladam i teraz diody mrugaja na czerwono i piszczy pulsucyjnie.. co sie porobilo i jak to naprawic? Czy zmieniarka mogla sie rozkodowac? Uprzedzam ze nie posiadam kodu.. mam tylko numery seryjne radia i zmieniarki ale nie wiem jak uzyskac kod i jak go wklepac. Pomoze ktos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Nie ten dział. Przeniosłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dylanowski Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 temat do zamknięcia, sam sobie poradzilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.