Gość nsbikes89 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Przepraszam ale nie wiem czy dobrze trafilem ale jestem tu nowy i mam problem z moim nissanem micra 1.0 z 1988 [K10], a mianowicie gdy chce go odpalic nic sie nie dzieje nie znam sie na tym i nie wiem jak fachowo to okreslic ale, gdy przekrecam kluczyk samochod nie odpala ale za to slychac jakies jakby cykanie badz klekotanie w silniku... POMOCY co to moze być??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_09 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 jeśli tylko cyka a nie kręci to jest to w 100% rozrusznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester15.30 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Taki objaw może się zdarzyć gdy klemy są zaśniedziane sprawdź je i ewentualnie przeczyść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nsbikes89 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 To nie jest ani rozrusznik bo wczoraj zostal wymieniony, ani raczej nie klemy wiec nie wiem o co moze chodzic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronek89 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 1. Masa 2. Rozładowany akumulator 3. Klemy Jak nie to nagraj filmik, bo magika żadnego tutaj nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_09 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 może spadł ci ten czarny cienki kabelek z rozrusznika albo jest luźny, też miałem taki przypadek ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.