wik Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Witam. Mam takie pytanie jak się sprawuje micra K11 z automatyczną skrzynią NCVT. Czy jest awaryjna itp. I czy w micre jest łańcuch rozrządu Z góry dzięki za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Silniki benzynowe (1.0, 1.3, 1.4) to Nissan na łańcuchu, diesel 1,5 to silnik Renault na pasku rozrządu. Co do skrzyni to nie mam pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronek89 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Czytałem opinii kilka że nie jest awaryjna i sobie ją chwalą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_81 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Moja ma już najechane 220tys i działa Ok. Trochę głośna ta skrzynia ale nie wiem czy we wszystkich tak jest czy tylko w mojej. Poza tym nie narzekam. Kolega "mrówa" miał chyba więcej przejść z tą skrzynią więc poszukaj jego postów. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.