Gość Ultmod Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Czy miał ktoś problem z wycieraczkami w P10? Włączyć mogę ale aby wyłączyć to trzeba samochód zgasić Może ktoś mi pomoc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 witam , zawsze tak miałeś? czy się stało kiedyś? a wszystkie "biegi" pracują poprawnie? tak samo jest jak tylko spryskujesz szybe? nie włączając żadnego biegu? a ramiona zatrzymują sie w normalnej pozycji po wyłączeniu auta? napisz pomyśle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ultmod Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 stalo sie to niedawno... po samym spryskaniu szyby rowniez wycieraczki uruchamiaja sie i szoruja nonstop... po wylaczeniu samochodu wycieraczki zatrzymuja sie tam gdzie aktualnie znajdowaly sie, nie powracaja do normalnej pozycji.. Bede wdzieczny za wszelkie informacje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 i o tą info chodziło........ moim zdaniem w silniku jest /układ / styk który podtrzymuje prace wycieraczek... powinien sie rozłączyć /ten styk/ w pozycji jak wycieraczki są w dolnej spoczynkowej pozycji.. zobacz idąc po kabelkach aż do tego styku czy sie nie zgrzał. nie jest stopiony itp. ma sie rozłączać. napisz jaki skutek........... pozdr. jek nieto to poszukamy dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wartburg Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Powiem dzisiaj rano miałem podobny problem. Po odsniezeniu auta i skrobaniu szyb włączyłem wycieraczki. I co się okazało ja je wyłączam a one dalej pracują. Przez 8 kilometrow musialem jechac z wlaczonymi. Nic nie pomagało. Gdy zacząłem dojeżdzać do pracy wszystko wrócilo do normy. Aha na cyklu przerywanym po ok 2 minutach wycieraczki zatrzymywały się na polowie szyby. Nie wiem o co chodzi. Teraz wszystko działa normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marceli Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Może szukajcie winy w przekaźniku od wycieraczek???Najpierw od tego zacznijcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wartburg Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Tak chyba trza będzie zrobic marceli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.