Gość Kasjer Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 To pewnie z klimatyzacji ale chcę się upewnić. Dzisiaj zauważyłem po zaparkowaniu że spod samochodu kapie woda. Mniej więcej z miejsca, gdzie pasażer (przednie siedzenie) ma stopy. Nakapało małą kałużę a sytuację tą poprzedziła dłuższa jazda z włączoną klimą (na zewnątrz 31 stopni!). Czy to woda (sprawdziłem, woda) z klimatyzacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kasjer Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 To musi być klima. :-) ale to normalne. Dzięki, w poprzednim samochodzie klimy nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hizel Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Fajnie że ktoś zapytał bo u mnie też kapie . Już nie muszę pytać dla czego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechu11 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Też wczoraj pierwszy raz zauważyłem ten sam uboczny objaw działania klimy. W pierwszej chwili bylo trochę strachu po zobaczeniu plamy, a była spora !!! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusczar Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 właśnie mam pytanie - w moim Qashqaiu zauważyłem kapanie - zrobiłem zdjęcie skąd (na 99 % tj woda - przynajmniej tak wygląda) - dołączyłem zdjęcie - proszę o potwierdzenie czy to może być z klimatyzacji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Nie może być inaczej.Pooglądaj na parkingach (najlepiej przed sklepami) jak kapie spod innych samochodów,będziesz spokojniejszy.Jest to efekt pracujacej klimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.