wlad69 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 witam! tak jak w temacie-jako że jestem zapominalski a stare nawyki zostają,otwieram auto jednym kliknięciem w pilocie.po drodze zabieram pasażerów i zonk-trzeba gasić auto aby otworzyć im drzwi.czy da się to zmienić lub przynajmniej sprawić by można było ręcznie otworzyć ze środka? przyznam,że jest to dla mnie irytujące. p.s.szukałem takiego tematu ale nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 na desce powinien być przycisk do otwierania centarlnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlad69 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 jest-ja myślałem,że to od bagażnika ale problem już rozwiązany-przecież wystarczy odblokować ręcznie przednie drzwi pasażera przyciskiem nad klamką... odrobina techniki i człowiek się gubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 jest-ja myślałem,że to od bagażnika ale problem już rozwiązany-przecież wystarczy odblokować ręcznie przednie drzwi pasażera przyciskiem nad klamką... odrobina techniki i człowiek się gubi albo przycisnąć guzik od "bagażnika" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rop69 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Spróbuj przy otwieraniu nacisnąć 2 razy szybko( tak jak klikasz myszką) powinny otworzyć się wszystkie drzwi, tak jest przynajmniej w P12. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Spróbuj przy otwieraniu nacisnąć 2 razy szybko( tak jak klikasz myszką) powinny otworzyć się wszystkie drzwi, tak jest przynajmniej w P12. Pozdrawiam nie trzeba szybko tylko wystarczy normalnie 2 razy wcisnąć, to jest zabezpieczenie dla kierowcy, że tylko jego dzrwi się otwierają i nikt nie wlezie mu do auta a jak jedzie całą familją to otwiera resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 To jest system anty napadowy i dlatego klikasz 2 razy jak chcesz otworzyć wszystkie drzwi albo klikasz raz i potem z guzika. Jak chcesz otworzyć wszystko naraz to z kluczuka z kluczyka klasycznie, a jak, niech się wkładka rozrusza raz na miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Czy wolno czy szybko to zawsze dwa razy wciskasz więc jakie znaczenie ma prędkość wciskania Tak czy siak otwierasz 2 razy a nie raz. Najpierw puszcza zamek kierowcy a potem pozostałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Czy wolno czy szybko to zawsze dwa razy wciskasz więc jakie znaczenie ma prędkość wciskania Tak czy siak otwierasz 2 razy a nie raz. Najpierw puszcza zamek kierowcy a potem pozostałe. heheh ale przecież widzisz, że jak zrobisz to szybciej to jakbyś za jednym razem otwierał :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aDAMOpl Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 heheh ale przecież widzisz, że jak zrobisz to szybciej to jakbyś za jednym razem otwierał :D :D Właśnie mi się jeszcze ta sztuka nie udała - zawsze jak chce kogoś wpuścić ze mną to otwieram na dwa razy (najpierw drzwi kierowcy "klikają" a później reszta). Muszę poćwiczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erbol Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Trzeba przeprogramować kluczyk żeby otwierał wszystkie drzwi za pierwszym razem a nie na dwa razy. Wiem że coś takiego jest możliwe przynajmniej w P12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi