Qba213 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Witam, Mam problem ze swoja micra nie trzyma wolnych obrotów i pali na 3 cylindrach i czasami brakuje jej mocy nie wkreca sie na obroty, regeneracja przepływki była, wyczyszczenie silniczka krokowego było, wyczyszczenie wtryskiwaczy było (czyste były) świece i filtry wymienione, jak narzazie poddaje się bo nie mam więcej opcji. Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronek89 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 No ja sie nie dziwie że nie ma mocy jak pali na 3 cylindrach. Więc albo nie ma iskry na nim (sprawdziłeś?) albo mu tam nie podaje paliwa. Jeśli i to i to jest to nie widze innej opcji jak zapieczony pierścień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba213 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 palec rozdzielacza wymieniony i świece, troche lepiej ale czegoś jeszcze mu brakuje iskra jest, ewentualnie wtryskiwacz może nie podawać paliwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.