lemmy69 Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 nowe najlepiej współgra z nowym ... oto sekret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 A stara szpilka z nową używaną nakrętką ? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Nie wiem jak to się ma, ja jak zmieniałem alufelgi na stalowe to kupiłem tylko nowe nakrętki, nic się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Ano tak się ma że oryginalne nakrętunie są mięciutkie plus płytki, drobny gwint 1,25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Wszystko pasuje i wszystko trzyma ... i to przy ekstremalnej jak na Terrano jeździe w terenie mało tego ... felgi od patrola, czyli z większym otw. centralnym: rozcięte, przespawywane ET i bez żadnych pierścieni ustalających i jeszcze coś dopowiem: tylne rzadziej, ale przednie koła zdejmowałem i przykręcałem z 10 razy w ciągu ost. roku przy okazji różnych napraw (hamulce, przeguby, sworznie, końcówki itp) drobny więc płytki ... to normalne widocznie 25 płytszych zwojów na 2cm trzyma mocniej niż 20 głębszych (zwojów/2cm) ... dlatego zrobiono tak a nie inaczej zakładać i jeździć Panowie uprzedzam, że ja jeżdżę na 31" oponach AT ... jeśli ktoś zafunduje sobie Simexy 33" to nie biorę odpowiedzialności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 et 20 w plusie czy minusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 To Mangelsy, w oryginale miałe ET (-) 20 ... ktoś przespawał je o 4cm na (+) 20 ... a ja spowrotem na (-) 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi