Gość kinio_lodz Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Witam - pytanie jak w temacie - ostatnio przy regeneracji reduktora LPG musiałem zdjąć obudowę filtra powietrza i znalazłem pod spodem taki luźny wężyk - sądząc po kurzu wewnątrz końcówki od bardzo dawna nigdzie nie był podłączony i ja też żadnego miejsca do którego należałoby go podłączyć nie znalazłem Primerka 2.0 benzynka 2004r. pozdro Kinio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egiptos Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zdaje mi się że odpowietrzenie skrzyni biegów i ma być jak jest, ja mam tak samo w 1,6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemmist Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Witam - pytanie jak w temacie - ostatnio przy regeneracji reduktora LPG musiałem zdjąć obudowę filtra powietrza i znalazłem pod spodem taki luźny wężyk - sądząc po kurzu wewnątrz końcówki od bardzo dawna nigdzie nie był podłączony i ja też żadnego miejsca do którego należałoby go podłączyć nie znalazłem Primerka 2.0 benzynka 2004r. pozdro Kinio tak ma być, to chyba jest coś na zasadzie odpowietrzenia, w mojej p12 2.0 też mam ten wężyk, gdzieś w okolicach puchy filtra powietrza jest zamocowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.