Gość alilee Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Witam zastanawiam sie nad zakupem Primery p11 2,0 ..... z racji tego że stosowano tam również automaty CVT, czy można taki samochód zagazować?? (co za pytanie - da się) tylko czy ta skrzynia to wytrzyma?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Witam zastanawiam sie nad zakupem Primery p11 2,0 ..... z racji tego że stosowano tam również automaty CVT, czy można taki samochód zagazować?? (co za pytanie - da się) tylko czy ta skrzynia to wytrzyma?? jasne, że daje rade ja mam zwykłego automata (nie CVT) i spokojnie daje radę nawet na 2 generacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alilee Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 słyszałem ze CTV jest delikatniejszy i moąa być problemy, może jest ktos na forum kto ma takie auto z CTV zagazowane??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 jeżdzilem z taką skrzynką i widzialem jak działa i wg mnie nawet to powinno ładniej działać na lpg bo ma jedne obciążenia nie ma skoków na zmianach biegów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarlew Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 mam zagazowane cvt, od 25tys. sekwencja stag 300. smiga jak trzeba. 10,5 literka gazu - tryb mieszany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kn Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Ja mam już 65 kkm na LPG BRC przy skrzyni CVT. Obroty często wysokie pozdrawiam, Krzysztof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 wg mnie skrzynia przy max bucie ładuje silnik czy na pb czy na lpg ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.