Gość florek10 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Witam Mam pytanie pojawiła mi się informacja SERVIS REQUIREMENT VECHICLE SERVIS IS NOW DUE (sorki za mój angielski ) i ikonka zielonego kluczyka. Przeglądy w zakładkach w INFO były ustawione na 17500km trzy udało mi się zresetować i wydłużyć przegląd ale tej informacji nie mogę. Co to może oznaczać i skasować tą informację aby nie odwiedzać serwisu. Pozdr. Florek10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz6 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Poszukaj sobie! na forum jest dosyć sporo na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość florek10 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Dzięki, Znalazłem, udało się. Użytkuje p12 od niedawna; jest to wersja 1,9 dCI chciałbym się czegoś dowiedzieć. Restart trwał minutę a w serwisie "skasowali" by zapewne kilkadziesiąt złotych. Pozdrawiam forumowiczów Florek10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.