Gość # 1 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Witam, Interesuje mnie pewna kwestia. Czy model P10 na przestrzeni lat przeszedł jakiś wizualny lifting/lift? Jeśli tak to co objęły te zmiany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 j anie słyszałem, był raczej odrazu p11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WaldekSP16 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Witam, Interesuje mnie pewna kwestia. Czy model P10 na przestrzeni lat przeszedł jakiś wizualny lifting/lift? Jeśli tak to co objęły te zmiany? Witam Mam egzemplarz z 1996r czyli końcówka produkcji i raczej zmiany dotyczyły wyposażenia dodatkowego niż jakieś poważne zmiany które można nazwać liftem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość impaller Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Ja am prime z początku produkcji i w porównaniu do sąsiada który am jeden z ostatnich roczników zmienił się kolor lamp tylnych na początku były żółto czerwone a pod koniec prod. biało czerwone. Jak i zderzaki delikatnie się różnią jego są niższe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lord Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 tak był około 95 roku objął zderzaki9mylnie nazywanym wersja gt) tylne lampy i wyposażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.