Gość Smyka Jerzy Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Witam wszystkich!! Mam pytanko odnośnie reflektorków przednich w Primerce 2000 kombi. Mam zbitą część lewego światła, samo "szkło" - przeżroczysty plastik, reszta cała dobra wszystkie uchwyty są całe. Moje pytanie jest następujące: czy można wymienić sam ten przeżroczysty reflektor? czy lampy we wszystkich nadwoziach są te same? tzn. sedan hetchbeck czy trzeba szukać tylko do KOMBI? i czy ewentualnie można by było podmienić sam ten klosz np. z angola (oczywiście go wkleić czy jak on tam jest oryginalnie wstaniony) Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Moje pytanie jest następujące: czy można wymienić sam ten przeżroczysty reflektor? czy lampy we wszystkich nadwoziach są te same? tzn. sedan hetchbeck czy trzeba szukać tylko do KOMBI? i czy ewentualnie można by było podmienić sam ten klosz np. z angola (oczywiście go wkleić czy jak on tam jest oryginalnie wstaniony) ad1. tak ale jest z tyn trochę zabawy ad2. tak ad3. nie ma potrzeby bo to tak samo jak żarówka lewa i prawa ad4. raczej tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Smyka Jerzy Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 ad1. tak ale jest z tyn trochę zabawy ad2. tak ad3. nie ma potrzeby bo to tak samo jak żarówka lewa i prawa ad4. raczej tak Dzięki DINO za super szybką i profesjonalną odpowiedź. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.