Gość wieko Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/66905-k-reperaturka-blotnika-tyl-n15-3d/ Jak naprawiacie błotniki tył ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
estampida Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 musisz poszukać na szrocie i dać komuś do wspawania. gotowych zamienników nie dostaniesz, a na allegro jest ciężko znaleźć bo ludzie nie sprzedają takich rzeczy. możesz poszukać na allegro czy ktoś sprzedaje np drzwi czy klapę i zapytać czy miałby też reparaturki. ja tak zrobiłem i dostałem te części dużo taniej niż na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pp_1 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Ja się pytałem u mnie w Mikołowie u mechanika i miał reperaturki. Nie pamiętam w jakiej cenie. Coś koło 100/jedną. Z tym, że oczywiście potem musisz to jeszcze pomalować i to przestaje być tanią imprezą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wieko Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Ja się pytałem u mnie w Mikołowie u mechanika i miał reperaturki. Nie pamiętam w jakiej cenie. Coś koło 100/jedną. Z tym, że oczywiście potem musisz to jeszcze pomalować i to przestaje być tanią imprezą. Gdybym mógł Cię prosić o kontakt do tego mechanika z Mikołowa..... za stówę kupiłbym od ręki. Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.