urfeen Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anderman Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Pozdrawiam Zbiornik płynu wspomagania układu kierowniczego.Płyn DEXRON III lub odpowiednik.Ściągnij sobie instrukcję do N16 ,tam masz wszystkie zbiorniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urfeen Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Dziękuję . Zauważyłem że brakuję z 5 mm od COLD MIN . Czy jest rożnica jakiej firmy dolać ten DEXRON III ? ( w Google widziałem Catrol , Motul, Penrite itd) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anderman Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 DEXRON to jest standard parametrów.Na 99% myślę że nie ma znaczenia jakiej firmy byle był DEXRON III. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.