Gość Quadral Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 witam.jestem posaiadaczem primerki p11 98 2.0 td. od jakis czas temu zapierdzielelalem troche i ostro chamowalem.od tamtej pory gdy tarcza sie nagrzeje to podczas chamowania wydaje szum jakby miedzy klockiem a tarcza byl piasek i tak trze.co jest tego powodem?? klocki przejechaly 40 tys i byly najtansze w sklepie.pomocy koledzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość solar Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Mogły się troszeczkę przypiec. Jak możesz to ściągnij je i przetrzyj trochę o asfalt lub inną porowatą powierzchnię. Powinno pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rudi88 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Chłopie mi sie Ferodo Premier skończyły na jednym kole po przejechaniu 12 tysi, a na drugim było też nie za dużo. Więc radze zajrzeć jak najsybciej puki jeszcze tarcze sie ostały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 dokładnie ja miałem kashijame i najtańsze były wtedy 90 zł teraz .65 i 30 000 i blacha ,,, pazatym piszczy taki nit co przyma te łapki co doćiskają klocka do ośi tarczy taki ich chyba cel by zahaczać o tarcze jak klocen min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz89 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 ja mam podobna sytuacje tez kupilem najtansze i nie jest to koniec klockow bo po przejechaniu 50 tys jest ich jeszcze polowa... dowiadywalem sie troszke i te tansze zdaje sie ze sa zbyt twarde dla tego podczas chamowania jest taki dziwny odglos tarcia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.