Gość Versatis Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Chodzi o automatyczne zamknięcie auta po określonym czasie... Niestety ta opcja działa u mnie w losowy sposób.... Tzn. nie wiem jak ją włącza sie i wyłącza... Czasem działa a czasem nie i nie wiem od czego to zależy Z góry dzieki za odpowiedz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przedszkolak Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Jaki pilot? Mam kilka schematów i instrukcji, do modeli QX A32. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Versatis Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Jaki pilot? Mam kilka schematów i instrukcji, do modeli QX A32. Dokładnie taki sam pilot jak na tej aukcji: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1998-1999-98-99-MAXIMA-KEY-KEYLESS-ENTRY-REMOTE-FOB-SE-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem563d1142daQQitemZ370391728858QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawq96 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 (edytowane) witam. tez mam taki pilot... i ... otwiera mi tylko bagaznik i zamyka i otwiera auto.... nic wiecej nie robi... i w zwiazku z tym mam prosbe... moze mi ktos podpowiedziec co powinien robic kazdy z przyciskow? i ewentualnie jak zaprogramowac pilot. z gory dziekuje... oczywiscie mowie o maximie... bo ostatnio zakupilem... Edytowane 2 Lipca 2010 przez slawq96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Versatis Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 witam. tez mam taki pilot... i ... otwiera mi tylko bagaznik i zamyka i otwiera auto.... nic wiecej nie robi... i w zwiazku z tym mam prosbe... moze mi ktos podpowiedziec co powinien robic kazdy z przyciskow? i ewentualnie jak zaprogramowac pilot. z gory dziekuje... oczywiscie mowie o maximie... bo ostatnio zakupilem... - Duży przycisk zamyka - mały z lewej otwiera - mały z prawej bagażnik - mały na dole oświetlenie wnętrza Tyle wiem Ps. Na chwile obecną nie mam automatycznego zamykania drzwi po odejściu od auta więc temat aktualny czyli: jak to włączyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawq96 Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 - Duży przycisk zamyka - mały z lewej otwiera - mały z prawej bagażnik - mały na dole oświetlenie wnętrza Tyle wiem Ps. Na chwile obecną nie mam automatycznego zamykania drzwi po odejściu od auta więc temat aktualny czyli: jak to włączyć... dzieki za info... juz doszedlem i mam te same funkcje.... ale moze ktos ma cos wiecej? np szyby domykane? albo otwieranie szyb? przywolywanie.... itd.. prosze innych uzytkownikow A32 o podjecie tematu.. pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Akiro Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 (edytowane) U mnie oprócz wymienionych powyżej lewy-górny mały przyciśnięty dłużej nie tylko otwiera drzwi, ale również przednie okna Edytowane 4 Lipca 2010 przez Akiro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawq96 Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 U mnie oprócz wymienionych powyżej lewy-górny mały przyciśnięty dłużej nie tylko otwiera drzwi, ale również przednie okna a moze przednie okna dotycza tylko wersji USA? pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przedszkolak Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Piloty posiadają kilka kanału. W użyciu są 2-3 kanałów, pozostałe można uaktywnić i dołączyć dodatkowe funkcje np. otwieranie bramy, domykanie okien itd. pozdrawiam. Piloty posiadają kilka kanału. W użyciu są 2-3 kanałów, pozostałe można uaktywnić i dołączyć dodatkowe funkcje np. otwieranie bramy, domykanie okien itd. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marko290 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 znalazlem cos takiego moze pomoze tylko ze po angielsku http://www.courtesyparts.com/pdf/2005-Nissan-Maxima.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ejaskulska Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Ja mam A32 QX 1998 r. kupioną w salonie w Polsce. W oryginalnej instrukcji obsługi nie ma ani słowa na temat dodatkowych funkcji z pilota oprócz tych wymienionych powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi