Gość ell Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zastanawiam się nad kupnem tego modelu ale trzeba wymienić przednią szybę. Nie jest to popularny model w europie dlatego pytam czy pasowałaby szyba z jakiegos innego modelu? Jaki powinien być koszt takiej szyby? Co sądzicie ogólnie o tym samochodzie, jak z awaryjnością i dostępnością części? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bort Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Jeśli jesteś z okolic Warszawy to mogę podesłać Ci namiar na gościa, u którego kupowałem ostatnio szybę czołową do Nissana Bluebirda. Jest to również mało popularny już model, więc wygląda na to, że gość ma dojście do dobrego dostawcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sziuwaks Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Witam. Mam ten sam problem co kolega. Mieszkam niedaleko Warszawy. Jeżeli możesz dać namiar to będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam i z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bort Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Wysłałem Ci namiar na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.