Piotrek_S Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Orientujecie się gdzie mogę w Warszawie kupić rury na wydech 2,5 cala stalowe, jakieś kolanka itp? Z kwasówką nie ma problemu, ale ja szukam stalowej i nic nie mogę znaleźć. Będę wdzięczny za jakieś namiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BTB Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Witam , rownież chcialbym sie dowiedziec gdzie moge dostac rurki ( z kwasowki albo i nie ) badz gdzie robi ktos tanio wydechy w Warszawie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 No mam człowieka w konstancie od takich rzeczy Za jakieś góra 750-800zł strzeli CI porządny wydech wraz z plecionką od kolekotra po sam koniec z tym że końcowy tłumik musisz mu samemu skombinować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.