Gość badboy1971 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Witam, mam problem a mianowicie jest tak, że posiadam zabezpieczenie przed kradzieżą gdy wkładam kluczyk do stacyjki i przekręcam kluczyk to powinny zaświecić się kontrolki, ale zapalały się gdy nacisnąłem przycisk na pilocie (chyba od alarmu) i normalnie odpalał. I niestety zgubiłem ten pilot, i teraz gdy zapalam zapłon to kontrolki się nie zapalają, i jak odpalam to rozrusznik kręci ale nie chce odpalić. można to jakoś obejść? usunąć te zabezpieczenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Witam, mam problem a mianowicie jest tak, że posiadam zabezpieczenie przed kradzieżą gdy wkładam kluczyk do stacyjki i przekręcam kluczyk to powinny zaświecić się kontrolki, ale zapalały się gdy nacisnąłem przycisk na pilocie (chyba od alarmu) i normalnie odpalał. I niestety zgubiłem ten pilot, i teraz gdy zapalam zapłon to kontrolki się nie zapalają, i jak odpalam to rozrusznik kręci ale nie chce odpalić. można to jakoś obejść? usunąć te zabezpieczenie? wypruć alarm z ukłądu albo znaleźć instrukcję i pilota od nowa zaprogramować do tego alarmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość badboy1971 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 A jak wypruć ten alarm? i czy napewno to pomoze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 z tego co opisałeś jest to dołożone do auta i trzeba znaleźć gdzie i jak i wypiąć poskładać wszelkie odcinki znowu do kupy i będzie działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.