Gość szok Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Witam wszystkich, Mam problem, otóż moja Micra K11 96 rok, znowu przecieka, wcześniej miałem przeciekanie od strony pasażera ale błąd leżał po stronie wentylacji. A wczoraj po deszczu zauważyłem że moja Micra przecieka od strony kierowcy, woda zupełnie jak by leciała (lub zbierała) na tych uchwycie do otwierania maski. Martwi mnie to dlatego że wyżej mam bezpieczniki a już raz mi się bezpieczniki przy silniku paliły właśnie od wody. Proszę o propozycje jak mogę sprawdzić gdzie może być przeciek, a może ktoś miał już ten problem? Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Uszczelka przedniej szyby? Podszybie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jolcin Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 na forum gdzies jest temat dokladnei opisujacy gdzie szukac tego miejsca z ktorego leci, sa rowniez zdjecia pokazujace to miejsce - jak pisal Felson - chodzi o uszczelke - ja tez mialam kaluze i u pasazera i u kierowcy po zaklejeniu dokladnie "dziur" jest sucho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.