Gość Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Czołem. Czy ktoś już wynieniał samodzielnie wtryskiwacz na listwie MED (czarne Medy). Czy da się to zrobić samemu , czy lepiej dać sobie na luz i podjechać do gazownika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 a dlaczego chcesz wymieniać, tak z ciekawości ile przejechały?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 z tego co czytałem to b.dobre wtryski i mają sitka może je trzeba wyczyścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Wywala błąd wtryskiwacza - skasowałem go - ale dalej wywala - gazownik mówił że to już jego koniec i trzeba będzie wymienić. Z tego co wiem - teoretycznie przeleciał 120 tys.km - coś mocno podejrzane wydaje mi sie - instalacja założona w 2004 roku w Fugazi w Krakowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 no to ładny przebieg ale mogą też już następne lecieć, może pomyśleć o wymianie na matrixy całej listwy i wtedy taniej będzie bo tu jeden wtrysk coś ponad 200złociszy ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Nie - wymiana odpada - po co wymieniać listwę MED na matrixa - przecież to wogole inna jakość. Faktem jest że klepią jak stary zdezelowany mietek diesel, ale daja radę. Z tego co gadałem z gazownikiem - mówił że czasami zdarzają się że jakiś padnie (pojedyńczy), ale nie miał jeszcze sytuacji że leciały pokolei. Tylko kwestia tego jak sie do tego dobrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Nie - wymiana odpada - po co wymieniać listwę MED na matrixa - przecież to wogole inna jakość. Faktem jest że klepią jak stary zdezelowany mietek diesel, ale daja radę. Z tego co gadałem z gazownikiem - mówił że czasami zdarzają się że jakiś padnie (pojedyńczy), ale nie miał jeszcze sytuacji że leciały pokolei. Tylko kwestia tego jak sie do tego dobrać jasne, że inna jakość MED duzo lepszy, one siedzą na wcisk, spróbuj psiknąć WD40 i obruszać go powinien wyskoczyć do góry Faktem jest że klepią jak stary zdezelowany mietek diesel, no to tylko zaleta bo dieslem pod LPG heheh, matrix też klepie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 no to może hanke wsadź ,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.