Gość kondziu81 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Witam wszystkich. Mam dziwny problem. Podczas przyśpieszania jak osiągnę prędkość około 40km/h nadwozie dostaje dziwnych wibracji, podobnie jak przy niewyważonych kołach. Gdy przekroczę 40km/h problem ustaje. Zaznaczę, że wyważyłem przednie koła bo miałem drgania kierownicy przy 120km/h. Co to może być?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waleszczak Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Witam wszystkich. Mam dziwny problem. Podczas przyśpieszania jak osiągnę prędkość około 40km/h nadwozie dostaje dziwnych wibracji, podobnie jak przy niewyważonych kołach. Gdy przekroczę 40km/h problem ustaje. Zaznaczę, że wyważyłem przednie koła bo miałem drgania kierownicy przy 120km/h. Co to może być?? Jak wyważałeś przednie koła to również przydałoby by się wyważyć i tylne, sprawdził bym jeszcze ewentualnie półosie,tarcze+klocki,łożyska,poduszki mocowania silnika i skrzyni,amorki,drążki,niestety powodów wibracji jest wiele,ale od czegoś trzeba zacząć. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.