Gość str3ight Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Witam, od paru dni mam problem z ABSem. mianowicie za kazdym razem podczas dojezdzania na malej predkosci do swiatel, czy skrzyzowania na sam koniec zalacza sie abs. nie wazne jest z jaka predkoscia dojezdzam. Ma ktos jakies pomysly, propozycje ? pozdrawiam Adrian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość koza265 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Witam. Mam identyczny objaw.Dodatkowo w momencie zadzialania ABS-u wylacza mi sie radio. Czy ktos mial podobny przypadek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość str3ight Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Hejka, poradzilem sobie "troche" z tym problemem. Przeczyscilem czujniki ABS z tych opiłków metalowych sprezonym powietrzem. NIe zalacza sie juz na dojezdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.