Gość sztuczka19 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Witam. Mam problem z ogrzewaniem w Primierce P10 ono słabo działa długo się nagrzewa czy ten typ tak ma czy to coś innego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 sprawdź termostat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sztuczka19 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 jeśli wskazówka jest na połowie (rzadko wchodzi powyżej) i włoncze ogrzewanie to wskazówka opada, czyżby to termostat?? Ale nie wiem co jest z tym ogrzewaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nicchi Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 jeśli wskazówka jest na połowie (rzadko wchodzi powyżej) i włoncze ogrzewanie to wskazówka opada, czyżby to termostat?? Ale nie wiem co jest z tym ogrzewaniem Termostat nie reaguje i prawie ciągle masz pewnie otwarty obieg. Długo się silnik grzeje po odpaleniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sztuczka19 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Termostat nie reaguje i prawie ciągle masz pewnie otwarty obieg. Długo się silnik grzeje po odpaleniu? wskazówka rosnie po kilku km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 sprawdź termostat prawdopodobnie zaciął się na otwartym i to dobrze bo inaczej byś ugotował silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sztuczka19 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Kiedyś wymieniałem termostat i zauważyłem taki zaworek na talerzyku i właśnie nie wiem w jakiej on pozycji mial byc wiec włożyłem zaworkiem w górę Ale czy to prawda z tym ogrzewaniem ze jest takie słabe w Primerkach?? i czy to prawda że termostat otwiera się już przy 72 stopniach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Kiedyś wymieniałem termostat i zauważyłem taki zaworek na talerzyku i właśnie nie wiem w jakiej on pozycji mial byc wiec włożyłem zaworkiem w górę Ale czy to prawda z tym ogrzewaniem ze jest takie słabe w Primerkach?? i czy to prawda że termostat otwiera się już przy 72 stopniach?? mi tam jest ciepło a termostaty są chyba w 2-3 temperaturach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sztuczka19 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 A jaki jest najlepszy termostat do P10 2.0 16V i w jakiej jest mniej więcej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 A jaki jest najlepszy termostat do P10 2.0 16V i w jakiej jest mniej więcej cenie termostat nie jest drogi, więcej w weckend przelewa się browaru, zajrzyj może do nagrzewnicy jak jest zamulona albo zaśmiecona to nie będzie grzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sztuczka19 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 A jak się dostać do nagrzewnicy?? w którym miejscu ona jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi